четвер, 26 березня 2009 р.

Тренинг "Шляхи до успіху"

Тренінг відбувається 23-27 березня 2009 року в м. Павлоград.

Головна ідея - виховати у дітей навички, які дозволять їм бути успішними у ХХІ столітті: інформаційна грамотність, винахідливе аналітичне мислення, швидкий пошук та обробка інформації, ефективне спілкування, вміння працювати в команді.

Складові програми «Шлях до успіху»:

Комп’ютерна грамотність
включає такі вміння як використання комп’ютерів з метою спілкування, вирішення проб-лем, збирання, обробки та поширення інформації. Програма Intel®«Шлях до успіху» надає учнями можливості вчитися працювати на комп’ю-тері. Учні навчаться використовувати комп’ютер для пошуку інформації в Інтернеті, для створення зображень, малювання, пись-ма, розв’язання математичних завдань та підготовки презентацій з допомогою комп’ютерів.
Критичне мислення
До навичок критичного мислення поміж інших відносять також навички з розв’язання проблем. Існує чимало шляхів вирішення проблем. Програма Intel® «Шлях до успіху» ознайомить ваших учнів з багатьма процесами, які допоможуть їм розвинути та продемон-струвати свої вміння вирішувати проблеми та думати критично. Наприклад, будь-яка вправа, яку вони мають зробити, чи проект, який вони мають розробити й виконати, вима-гатимуть складання плану своєї діяльності, виконання практичної роботи, перегляду
виконаного, обговорення та презентації результатів.
Співробітництво
Співробітництво полягає в командній діяльності, тобто у спільних діях з іншою особою або з декількома людьми задля виконання певної задачі. Програма Intel«Шлях до успіху» сприяє й підтримує співпрацю в команді різними засобами. Учні не тільки користуються спільним навчальним посібником, а й в процесі виконання завдань та проектів працюють за одним комп’ютером. Таким чином, вони відчувають переваги й користь від ожливостей спілкування з іншою людиною, від її допомоги в навчанні, пільному вирішенні проблем та в створенні нового.

1 коментар:

  1. МЕНІ ДУЖЕ СПОДОБАЛИСЯ ТРЕНІНГОВІ ВПРАВИ. СПОДІВАЮСЯ, ВІРНІШЕ БУДУ ЇХ ВИКОРИСТОВУВАТИ ДЛЯ СВОГО ПОДАЛЬШОГО ЖИТТЯ.
    ДУЖЕ ДЯКУЮ ВАМ!

    ВідповістиВидалити